dilluns, 1 de novembre del 2010

"Benvingut a casa", monsieur Étienne


Lletres, paraules, frases, escrits, relats... subtils com la projecció d'aquesta foto, caligrafia sobre cortines transparents que apareixen, despareixen i reafirmen la màgia de l'escriptura.

La passió per la literatura va aplegar a uns quants amics a jugar a Rayuela i adoptar la identitat d'un personatge del llibre de Cortázar. Cadascú ha trobat un espai per canalitzar la necessitat vital d'inventar, a través de la narració, un món propi.
El nostre amic Étienne ha quedat entre els 200 finalistes del concurs de la revista "Ñ", que ha publicat la versió íntegra dels relats a la xarxa, crec que és el millor que li pot succeir a un escriptor, QUE EL LLEGEIXIN.
Em ve de gust regalar, als pocs o molts lectors del meu bloc, la possibilitat de llegir el relat de l'amic Étienne perquè gaudeixin com jo de la seva qualitat literària.
Esperarem el veredicte final, però de passada vull donar-li l'enhorabona d'una manera pública NO per haver quedat entre els finalistes, SINÓ per haver escrit un relat excel.lent. Un plaer monsieur!

El premi ja és seu, paraula de Maga, de nom Sara, malgrat el que atorgui el jurat de l'anomenada revista.

ELS LINKS APAREIXEN EN COLOR VERMELL, SI FEU UN CLIC ANIREU A LA URL CORRESPONENT

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Muchas felicidades Étienne :-)
Fdo: Talita

Anònim ha dit...

Suposo que muntarem una festa els del Club de la Serpiente, segur que s'endurà el gat a l'aigua. Muntarem una jazz session, comme il faut! quin orgull tenir-lo com a amic, senyor Étienne. La seva vàlua com a escriptor es va consolidant. Recordis de nosaltres quan sigui ric i famós.

Anònim ha dit...

No sé si arribarà el dia de fer-se ric i famós... però meanwhile... i tot lo que ens hem divertit i divertirem??? Ja espero aquesta jazz session comme il faut ;D
Merci beaucoup mes amis!!!
Étienne

Anònim ha dit...

Mafalda, Horacio, Perico Romero, Ossip Gregorovius y Babs se suman a la felicitación por su logro literario.
Pero por supuesto lo más importante son nuestras fiestas, que celebraremos, tanto por su triunfo como por su nominación.
Sólo nos falta la fecha.
Il n'y a pas de quoi, monsieur Étienne!!